CAT
Separador
img
Dog King,
Botiga canina de serveis integrals.
UBICACIÓ: Carretera de Roquetes – Sant Cugat
CLIENT: DOG KING, S.L. ANY: 2008-2010
separador

L’any 2008 s’inaugurà a Sant Cugat la botiga DOG KING, de serveis exclusius per a gossos. S’ens encarregà la’execució de l’obra: rètols lluminosos i decoració amb vinil dels aparadors del local.

La decoració dels aparadors es va fer amb vinil de dos tipus: vinil glaçat (o gravat a l’àcid) i vinil opac de color daurat. Tots els vinils es varen tallar amb el plotter per donar-hi les formes i textos adequats.

 


img
L’any 2010, el client va construir una zona d’aparcament  davant la botiga; calia senyalitzar-ho amb una tanca metàl·lica de carretera i diversos panells. També vam decorar dos vehicles amb fotografies i textos.
img
La retolació de l’aparcament es basà en una tanca metàl·lica de carretera, formada per diversos panells de xapa galvanitzada, fixada al terra amb una estructura de vigues de ferro, anclades a terra amb formigó.
img
A partir d’un disseny que s’ens donà fet, vam fabricar dues caixes de llum amb frontal de teixit flexible. Les gràfiques es confeccionaren amb vinils de tall especials per a ser il·luminats pel darrere. Dins la caixa decorada, s’hi van posar els fluorescents.
img
La tanca tenia dues cares, per poder ser vista en ambdós sentits de circulació. S’hi va afegir un marc daurat. El treball es completà amb uns panells d’alumini composite amb impressions digitals sobre vinil brillant.
img
img
pie