CAT
Separador
Projectes
img
img
separador

YORKY’S

El client ens encarregà la retolació integral de les noves instal·lacions obertes al carrer Balmes de Barcelona. El treball consistia en el disseny  i fabricació de diversos elements exteriors,

 

així com de la decoració interior de la botiga. També una furgoneta.

img
img
separador

DOG KING

L’any 2008 s’inaugurà a Sant Cugat la botiga DOG KING, de serveis exclusius per a gossos. S’ens encarregà la’execució de l’obra: rètols lluminosos i decoració amb vinil dels aparadors del local.

 

L’any 2010, el client va construir una zona d’aparcament  davant la botiga; calia senyalitzar-ho amb una tanca metàl·lica de carretera i diversos panells. També vam decorar dos vehicles amb fotografies i textos.

img
img
separador

GT CLUB

L’any 2007, Ybargüengoitia & Asociados s’encarregà del projecte integral de la primera seu de GT Club a Sant Cugat. El nostre treball va consistir en realitzar totes les feines de retolació del projecte.

 

L’any 2009, el mateix interiorista va dur a terme el projecte de la seu de GT Club a Barcelona ciutat i ens va encarregar, de nou, les feines de retolació.

img
img
separador

EVA SANCHEZ

El client ens encarregà el projecte d’imatge gràfica i retolació en la seva totalitat; des de la creació del logotip fins a l’execució dels treballs.

 

 

img
img
separador

HONEYWELL

Des del departament de marqueting, s’ens encarregà la retolació integral de la nova seu de la multinacional a Badalona. Es va fer un projecte inicial i es desenvolupà en col·laboració amb el client.

 

 

img
img
separador

MISCEL·LÀNIA

Aquí teniu una mostra de diferents treballs realitzats i productes que us oferim. Si no veieu res que s’assembli al que teniu en ment, no dubteu a trucar-nos o escriure’ns, perquè trobarem alguna solució que s’adapti al que necessiteu

 

 

pie